Dansk makeup artist anmelder makeup

Makeup paletter i farver

Jeg har længe ønsket mig en såkaldt rainbow pallete eller en farverig palette. Jeg har altid elsket farver og de sidste år, har det heldigvis også været trendy i makeuppens verden. Selvom det er min oplevelse, at når man snakker kosmetik, Danmark og makeup, så er naturlige farver mest brugte!

Jeg elsker at følge youtube creators eller influencers, der også selv er vilde med farverige øjenskygger, læbestifter og alt andet! På det seneste har én især været favoritten, og jeg kan afsløre det var på grund af hende, jeg endte med at købe denne palette 🙂 Hun hedder Missa og du kan finde hende her!

Jeg havde nogle forskellige krav til min regnbue-palette:

  • Primært matte farver
  • Forskellige nuancer under samme farve
  • Næsten alle farver repræsenteret
  • Gerne en hvid eller nude, samt sort skygge

Makeup inspo

Beauty bay 42 bright matte eyeshadow palette

Det er endelig lykkedes mig, at finde en palette og så var den møgbillig oveni! Jeg fik idéen oprindeligt, da jeg begyndte at følge MakeupbyMissa. Hun bruger næsten udelukkende farverige øjenskygger og det inspirerede mig meget!

Jeg var så heldig, at Beauty Bay havde tilbud med 25% rabat på alle produkter fra deres eget navnebrand, da jeg købte paletten! Den er dog stadig billig til normalpris, og den kan købes på Beauty bay

Makeuplooks

Jeg elsker matte øjenskygger, fordi de nemt kan piftes op med glimmer. Hvorimod det er sværere at gøre det, den anden vej rundt. Jeg er kæmpe fan af glimmer og glitter, men jeg kan godt lide at have kontrol over det, og hvor det skal placeres. Det er ret unikt at have en farvet palette, der udelukkende er matte. Mest af alt, nok fordi det er udfordrende at producerere øjenskygger der er helt matte. Især når de skal have specifikke farver, går det hen og bliver udfordrende.

Jeg har leget lidt med paletten og jeg er SÅ glad for mit køb! Dog undrer det mig lidt, af nogle af farverne faktisk slet ikke er matte, men har en shimmer effekt.. Det nogle vil kalde for satin finish.

Herunder har jeg swatchet paletten, så du kan få et godt indtryk af farverne og hvordan de opfører sig. Paletten er swatchet på min bare, rene arm uden noget på.. Og jeg har udelukkende brugt min finger til at swatche farverne.

Beauty bay 42 bright matte eyeshadow palette

Beauty bay 42 bright matte eyeshadow paletteBeauty bay 42 bright matte eyeshadow paletteBeauty bay 42 bright matte eyeshadow paletteBeauty bay 42 bright matte eyeshadow paletteBeauty bay 42 bright matte eyeshadow palette

Jeg glæder mig til at lege mere med denne, og virkelig se hvad farverne kan. Det første look jeg fik lavet med paletten fokuserer meget på de grønne og blå nuancer. Det er er en præference fra min side. De springer altid i øjnene!

Gul har også været en favorit på det senest. Der er nogle flotte karrygule farver i paletten, og jeg elsker gul med grøn. Til mit look tilføjede jeg en smule glimmer (jeg kan bare ikke lade være) som jeg også købte hos Beauty bay. Det er deres liquid lights flydende øjenskygge, som er en klar dupe eller konkurrent til STILA’s magneficent metals øjenskygger, der er store på markedet.

Beauty bay 42 bright matte eyeshadow palette

Her skal også nævnes, at jeg har taget vipper på og lagt en liquid eyeliner, bare som prikken over I’et. Jeg har kørt lidt brow gel gennem mine bryn, og ingenting på huden.

beauty bay moonstone liquid crystal

Farven ‘Moonstone’ kan købes her!

Jeg er ret stor fan af glitter man ikke skal fumle med. Normaltvis skal man jo bruge en glitterglue eller lignende, for at få makeup’ens herpes til at sidde fast. Men hvis det kommer med applikator og det hele, er det nemt lige at smide lidt glimmer på sit look!

Alt i alt, er jeg meget imponeret over palletten, og jeg glæder mig til at afprøve alle farverne! Nu er det jo også snart halloween, og der kan jeg sagtens få brug for alle regnbuens farver!

Summary
Review Date
Reviewed Item
BEAUTY BAY Bright Matte 42 Colour Palette
Author Rating
51star1star1star1star1star
Product Name
BEAUTY BAY Bright Matte 42 Colour Palette
Price
DKK 210
Product Availability
Available in Stock