Nail art inspiration med kunstige negle

Jeg begyndte at få lavet negle i cirka 2017, og det åbnede en helt ny verden for mig!

Mine negle har været dårlige ligeså længe jeg kan huske. Jeg har altid haft tynde, flagede negle. De har været bløde som papirstykker og intet har kunnet styrke dem. Der er mange produkter lavet til at gøre negle stærkere, men intet har virket for mig.

Intet gav mig flotte negle der kunne gro, men da jeg først havde oplevet at have kunstige negle, kan jeg ikke gå tilbage igen!

Det sidste års tid har jeg lavet mine egne negle. Selvom jeg ikke er uddannet og kvaliteten er pænere hos en professionel negle tekniker. Det er dog en billig måde at opretholde et vist look og så nyder jeg jo at være kreativ.

 

Siden jeg startede har jeg brugt produkter fra prettynailshop24, de har en fysisk butik i Hamburg, jeg besøgte før Corona-epidemien. De kan også findes på nettet her .. Vær dog opmærksom på at siden kun er på tysk, men lidt google translate hjælper!

Til dette look har jeg brugt Jolifin produkter, som de forhandler i shoppen og min gel polish er fra Aliexpress. De forhandler en dupe af CND’s gellack (som er den originale gelé lak) som er overraskende god, på trods af at de koster 12kr fra Kina.

Jolifin nail gel polish glitter

Glitteren er også fra Prettynailshop24, og er en holografisk orange glitter. Jeg bruger næsten udelukkende holografisk glimmer. At glimmeren er holografisk betyder, at den glitrer med alle regnbuens farver. Jeg har også købt en hel række af farvede holografiske glimmere fra Aliexpress. Jeg er fan af superbillige varer, man skal bare være forberedt på, at det tager minimum en måned for levering fra Kina.

Jolifin negle topcoat og glitter

Det jeg synes var virkelig nice ved dette look var, at jeg for første gang fik prøvet den matte top coat fra Jolifin. Den kostede lidt mere, end jeg før har givet for topcoats på Aliexpress (hvilket selvfølgelig giver mening) men jeg må indrømme, den også er det bedre!

Ved billigere topcoats løber man ind i forskellige problemer.

Jeg har før døjet med, at topcoaten ikke ville holde sig helt matte. Dette ville vise sig allerede anden dag efter jeg havde lavet neglene! En anden uønsket effekt kunne være, at topcoaten ikke gik i et med gellakken, og nærmest lagde sig ovenpå som et lag.

Derfor har jeg efter lidt eksperimenteren faktisk afholdt mig fra matte top coats..

Jolifin nail gel polish glitter

Jeg må dog indrømme, denne her er den bedste jeg har prøvet! Den er let at påføre, bliver helt matte og så er den langtidsholdbar!

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Jolifin matte topcoat
Author Rating
51star1star1star1star1star
Product Name
Jolifin matte topcoat
Price
EUR 12
Product Availability
Available in Stock