Opskrift: Klassisk risengrød, let at lave

Ingredienser til risengrød

Ingredienser til risengrød

Du skal bruge:

Vand 3 dl

Grødris 180 g

Sødmælk 1 liter

Salt 1/2 tsk

Kanel + sukker efter smag

Smør 50 g (kan udelades for en kalorielet version)

risengrød

Kog risene med vand i cirka 10 minutter. Tilføj herefter mælk og kog godt op ved omrøring. Herefter skal grøden stå under låg ved lav varme og røres i jævnligt.

risengrød

Risengrød er umiddelbart en let ret at lave, men vær varsom. Holder du ikke øje med din risengrød koger den over, eller tykner ujævnt.

risengrød

Når man glemmer sin risengrød

Bland sukker og kanel til en mellembrun farve. Jeg serverer altid ekstra kanel ved siden af, da jeg foretrækker en stærk kanelsmag.

Kanelsukker

Når grøden er så tyk som du ønsker, kan du smage til med lidt salt og derefter servere i dybe tallerkner med rød saftevand til (jeg har valgt solbær light) eller juleøl.

Velbekomme!

Risengrød med kanelsukker og saftevand

Risengrød med kanelsukker og saftevand

Summary
recipe image
Recipe Name
Klassisk risengrød - Let at lave!
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)